Balázs Imre | Garantált ingatlaneladás

Üdvözlöm Ingatlanközvetítői weboldalamon!

Gratulálok! Ezennel megtalálta a valószínűleg egyetlen olyan ingatlan-értékesítőt, aki garanciát vállal ingatlana sikeres eladásáért!

Amennyiben elvállalom ingatlana értékesítését garanciával, biztos lehet benne, hogy 3 hónapon belül találok Önnek vevőt. Abban az esetben, ha ezen ígéretemet nem sikerülne teljesítenem, fizetek Önnek 100.000 Ft-ot!

Miért merek ilyen hihetetlen ajánlatot tenni?

A válasz egyszerű: Onnantól kezdve, hogy szerződést kötünk, én minden tőlem telhetőt meg fogok tenni azért, hogy az Ön ingatlana el legyen adva. Nem csak időt és munkát, de pénzt is (akár több-tízezer Ft-ot!) biztosan bele fogok fektetni abba, hogy az ígéretem betartsam.

Miért jár velem jobban, mint más ingatlanközvetítőkkel?

Az ingatlanközvetítő-cégek úgy dolgoznak, hogy amint Önnel szerződést kötnek, beteszik ingatlanuk adatlapját (egy lapot pár fényképpel és adattal) a több pl. családi ház adatlapja közé egy mappába. Amint érkezik hozzájuk egy potenciális vevő, aki szívesen venne egy családi házat, ez a többszáz házat tartalmazó mappa közül kerül kiválasztásra 1, melyet végül megvesz a vevő.

  • A probléma az ingatlan-közvetítőkkel: Nekik mindegy, hogy melyik házat veszi meg a vevő a többszáz közül – a közvetítő mindenképpen kap jutalékot. Önnek viszont egyáltalán nem mindegy, Önnek csak az jó, ha az Ön házát választja ki a vevő – ennek viszont értelemszerűen nagyon kevés az esélye. Tehát mint látja, az Ön célja különbözik az ingatlanközvetítő-cégek céljaitól.

    Továbbá ezen cégek aktívan szinte semmit nem tesznek annak érdekében, hogy kifejezetten az Ön háza legyen eladva – pénzt pedig végképp nem fektetnek bele.

  • Én viszont ellentétes módszert alkalmazok: Ha én az Ön ingatlana eladását elvállalom, én aktívan rengeteg időt, munkát és akár több-tízezer Ft-ot is fogok szentelni ennek célom elérésére. Így, mint látja, az én célom tökéletesen ugyanaz, mint az Öné – mégpedig az, hogy az Ön ingatlana el legyen adva!

Miben segítek én Önnek?

Én arról fogok gondoskodni, hogy Önt telefonon minél több érdeklődő keresse – ekkor pedig Ön a saját idejétől függően megbeszélheti az érdeklődővel kényelmesen, mikor mehet ő megnézni Ön ingatlanát.

Amennyiben szimpatikus az ajánlatom, jelentkezzen teljesen kötetlenül nálam bármelyik elérhetőségemen. Örömmel segítek Önnek abban, hogy a lehető leggyorsabban el legyen adva az ingatlana!

Tisztelettel:
Balázs Imre

nevjegykartya