Rólam

Előtörténet:

2008-ban egy marketing-képzés ébresztett engem rá arra, mennyire érdekel engem a marketing. Azóta nap-mint-nap része életemnek, teljesen szenvedélyemmé vált e téma.

2010-ben rátaláltam az „Online-Marketing„-re, mely az internetes eladás művészetéről szól. Azóta adtam el online kreatív marketing-technikák segítségével különböző termékeket, digitális oktatóanyagokat és ingatlanokat is.

Ingatlan-közvetítés:

Az ingatlan-kereskedés akkor kezdett el igazán érdekelni, amikor egy rokonom próbálta sikertelenül eladni a családi házát. Több ingatlan-közvetítő céggel is szerződést kötött, valamelyiknél 70.000 Ft-ot is előre fizetve, de még ők se adták el a házat. Ez nem volt meglepő, mivel a több-hónapos szerződési időszakok alatt a közvetítők mindig alig 2-3 érdeklődőt hoztak, ami egy ingatlan eladásához borzasztóan kevés.

Amikor már 4 éve piacon volt a ház, gondoltam megpróbálok segíteni a rokonomnak – bár ingatlanok eladásával akkoriban még nem foglalkoztam, a marketinget már elég jól elsajátítottam. Eredmény: A házat 2 héten belül eladtam, méghozzá 1 millió Ft-tal többért, mint meg volt hirdetve. Az eladás nem szerencse volt – annyira sok érdeklődőt szereztem, hogy könnyen el lehetett adni a házat.

Azóta az akkori, saját eladási módszeremet folyamatosan igyekszem fejleszteni és még hatékonyabbá tenni. A hatékonyságában annyira biztos vagyok, hogy akár garanciát is vállalok arra, hogy sikeresen el tudom adni az ingatlant.

Például: Normál családi ház esetén garantálom, hogy 3 hónapon belül eladom – amennyiben nem, 100.000 Ft-ot fizetek az ügyfélnek (ingatlan-tulajdonosnak).

Egyrészt e garanciámnak köszönhetően az ügyfeleim látják, hogy én tényleg mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy hamar el legyen adva ingatlanuk. Másrészt ez a garanciám engem is motivál, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek a sikeres adás-vételért.

(Az, hogy tudok-e garanciát vállalni sikeres eladásra, minden ügyféllel a személyes beszélgetés és az ingatlan felmérése során kerül eldöntésre. Például amennyiben az ügyfél 5 millióval magasabb árat követel az ingatlanért, mint annak valódi értéke, értelemszerűen nem érdemes elvállalnom az eladást.)